2024. április 27. - Zita

Élettársa volt barátját ölte meg

Megölte élettársa volt barátját egy 47 éves férfi a Nógrád megyei Nemti községben; az áldozat korábban szexuális bűncselekményt követett el a nemti pár lányának sérelmére, nyáron szabadult a börtönből - az ügyről hétfőn tartott sajtótájékoztatót a rendőrs
2008. október 13. hétfő 14:21 - Hírextra
Némedi Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója közölte: október 9-én egy nő jelentette a bátonyterenyei kapitányságon, hogy 43 éves mátramindszenti sógora, Cs. Tibor még 4-én elment otthonról, és azóta nem találják.

Az adatgyűjtés során olyan információk jutottak a rendőrség birtokába, miszerint a keresett férfit 47 éves, Nemtiben élő ismerőse ölte meg - tette hozzá.A bűnügyi igazgató elmondta: a gyanúsított, P. József élettársi kapcsolatban él K. Anitával, aki korábban a sértett, Cs. Tibor élettársa volt.

P. József és K. Anita közösen nevelik most 16 éves lányukat, akinek a sérelmére Cs. Tibor korábban szexuális bűncselekményt követett el, emiatt a felek között rendkívül megromlott a kapcsolat.
A bűncselekmény miatt Cs. Tibort börtönbüntetésre ítélték, ez év nyarán szabadult. Szabadulása után, a nemti pár akarata ellenére, többször is megjelent P.-ék lakásán.

A házukhoz ment október 4-én is, ekkor K. Anita hazahívta élettársát. A két férfi szóváltásba keveredett, majd Cs. Tibor elment a helyszínről. P. József magához vett egy 50 centiméter hosszúságú vascsövet és üldözni kezdte a Mátramindszent felé szaladó férfit. Nemti külterületén, a Zagyva folyó hídjánál érte utol, ahol Cs. Tibor bemenekült a folyómederbe. P. József ütlegelni kezdte, majd amikor Cs. Tibor a folyóba esett, a karjainál fogva addig tartotta a férfit a víz alatt, amíg csak életjeleket tapasztalt. Ezután hazament, és elégette a ruháit.

A bűnügyi igazgató elmondta: P. József beismerte a bűncselekmény elkövetését, ellene emberölés miatt folytatják a nyomozást. A férfit október 12-én előzetes letartóztatásba vette a Salgótarjáni Városi Bíróság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását