2024. április 16. - Csongor

BKV: mindkét szóvívő távozott

Távozott a BKV-tól Kiricsi Karola és Szilágyi Károly szóvivő, mivel a cég szerdától megszüntette ezt a pozíciót - közölte a BKV az MTI-vel.
2009. augusztus 26. szerda 11:55 - HírExtra
A BKV egy új kommunikációs rendszert vezet be, amelynek lényege, hogy az adott területet, projektet legjobban ismerő szakemberek a "legfrissebb adatokról, változásokról tudnak beszámolni" - olvasható a közlekedési társaság közleményében.

Mint írták: az új rendszer kéthetes próbaidőszaka sikeres volt, ezért megszűntették a szóvivői pozíciót. Hozzátették: az intézkedés "egyszerűbbé és költségtakarékosabbá" teszi a tájékoztatást és elősegíti, hogy a sajtó képviselői a BKV - témában illetékes - vezetőivel közvetlen kapcsolatba kerüljenek.

A BKV közleményében azzal is indokolta szóvivőinek távozását, hogy a cég számára fontos szempont a "nyitottság, az átláthatóság és a gyors tájékoztatás", a lépéssel pedig egyszerűsödik és ésszerűsödik a tájékoztatás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását