2024. május 2. - Zsigmond

Ma még lehet menni borozni

Ha nyár, akkor BB Boglári Szüreti Fesztivál! A borok, pezsgők kóstolása mellett színes zenei programokkal, lézershow-val és tűzijátékkal várja vendégeit a BB augusztus 19-23. között a Platán strandon.
2009. augusztus 23. vasárnap 08:24 - HírExtra
Idén 33. alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb szabadtéri eseményét, a Balatonboglári Szüreti Fesztivált. Négy napon keresztül két színpadon koncertekkel és családi programokkal, gasztronómiai bemutatóval, vidámparkkal és vásárral várják a látogatókat. A rengeteg látnivaló mellett változatos ételspecialitások, a BB és a Balatonboglári Borvidék pincészetei gondoskodnak a kulináris élvezetekről. Az idei fesztivál meglepetése lesz az ingyenes borkóstoló, melyen a borvidék érmes borait ízlelhetik meg a borospoharat vásárlók.

Akinek nincs lehetősége eljutni a rendezvényre, az sem marad BB pezsgő nélkül. A játékos kedvű internetezők a fesztival.bb.hu oldalon regisztrálva részt vehetnek egy sorsoláson, ahol a nyertes annyi palack BB pezsgőt nyer, ahány éves.

Forrás: est.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását