2024. május 4. - Mónika, Flórián

Amerika Pakisztánt lőtte

Legalább három ember meghalt péntek reggel Pakisztán északnyugati törzsi vidékén egy rakétatámadásban, amelyet feltehetően egy amerikai pilóta nélküli repülőgép hajtott végre.
2009. augusztus 21. péntek 11:21 - HírExtra
A biztonsági erők egyik vezetője elmondta, hogy a rakéta hajnalban csapódott be egy házban Észak-Vazirisztán törzsi vidéken, a Miransahhoz közeli Dandei Darda Hel településen. Helyi lakosok és illetékesek szerint röviddel a rakéta becsapódása előtt lázadók Miransah közelében tüzet nyitottak egy katonai ellenőrző pontra.

Dandei Darda Hel, amelyről azt tartják, hogy ott rejtőzködik Dzsalaluddin Hakkani afgán tálib vezető, tavaly októberben már volt rakétatámadás célpontja, akkor tizenegyen haltak meg. A településen vannak az augusztus 5-i amerikai légicsapásban megölt pakisztáni tálib vezető, Bailtulla Mehszúd táborai is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. augusztus 21. 12:15
Csak kiderül lassan,hogy az afgán tálibok támogatói nagyrészt Pakisztánban vannak!És ne feledjük,Pakisztánnak vannak atombombái, és rakétái is!Ha sikerül elfoglalniuk,akkor sokkal nagyobb a világot fenyegető vszély,mint Afganisztánból jövő!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását