2024. június 17. - Laura, Alida

Gyenesei és vörös is döntőbe jutott

Kovács Sarolta és Cseh Krisztina után Gyenesei Leila és Vörös Zsuzsanna is bejutott a nők hagyományos versenyének vasárnapi döntőjébe a londoni öttusa-világbajnokságon.
2009. augusztus 14. péntek 20:17 - HírExtra
Gyenesei a pénteki selejtezőben jól vívott, 936 ponttal hetedikként zárta az első tusát, majd fölényesen megnyerte az úszást, ennek eredményeként pedig a negyedik helyre zárkózott fel. A kombinált zárószám során már az első lövészetnél megelőzte Vöröst, s a harmadik helyét a folytatásban végig megtartotta.

A B csoport másik magyarja, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös 1064 pontos kiváló teljesítménnyel a vb-címvédő Amélie Cazéval holtversenyben az élen végzett vívásban, a 200 méteres úszásban pedig a 11. legjobb időt érte el, ezzel két szám után a második volt, éppen francia ellenfele mögött. Az utolsó részversenyben némileg visszacsúszott - végül tizedik lett -, de továbbjutást semmilyen veszély nem fenyegette
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását