2022. június 25. - Vilmos

Krízislakás kismamáknak

Speciálisan kialakított úgynevezett krízislakásban tud elhelyezni egyidejűleg 4-6, terhességét valamilyen okból titkoló nőt a százhalombattai székhelyű Gólyahír Egyesület.
2009. augusztus 13. csütörtök 19:42 - HírExtra
Az országos tevékenységet folytató Gólyahír Egyesület főként az 1788-as adományvonalra befutó hívások díjából, illetve az úgynevezett 1 százalékos adófelajánlásokból gyűjtötte össze az 56 négyzetméteres, 1 + 2 fél szobás lakásra valót, míg a felújításban önkéntesek segítettek.

A százhalombattai otthonban olyan várandós nőket tudnak elhelyezni térítésmentesen, akik nehéz helyzetbe kerültek, illetve valamilyen okból titkolniuk kell terhességüket – közölte Móruczné. A különleges, teljes ellátást biztosító szolgáltatást legfeljebb kisbabájuk megszületéséig élvezhetik a kismamák, akiknek körében máris igen nagy az érdeklődés a krízislakás iránt.

A nyílt örökbefogadással foglalkozó Gólyahír Egyesület közel egy évtizede segíti biztonságos családi környezetbe azokat a kisbabákat, akiket édesanyjuk nem tud vállalni. A civil szervezet támaszt nyújt a várandósság időszakában nehéz helyzetbe került kismamáknak is, hogy felelősségteljes döntést tudjanak hozni születendő gyermekük sorsáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását