2024. március 29. - Auguszta

Hazánk szexi énekesnője a tömegben szereti!

Az Unisex dögös énekesnője, Wéber Helga elárulta, hogy fellépni csakis tömegben szeret, úgy érzi igazán jól magát. Emellett kedveli a sportautókat, és a trendi ruhákat.
2009. augusztus 10. hétfő 15:59 - HírExtra
A Coca Cola Strandparty a nyár egyik legkellemesebb kikapcsolódása, ahol rengeteg program, és fellépés vár a kilátogató strandolókra. Egy ilyen esemény alkalmával sikerült a Tabu Tv-nek elkapnia az Unisex énekesnőjét, Wéber Helgát. A zenekar folyamatosan fellépésről fellépésre vándorol, ráadásul a gyönyörű énekesnő egy sportkocsival szokott érkezni a koncert helyszíneire.

„Csak akkor élvezem a koncertezést, amikor nagyon sok ember van, de sajnos az elmúlt hetekben iszonyatos időjárás volt, és kabátban kellett ugrálnunk a három embert jelentő közönség előtt. Ez a széria szerencsére ezúttal megdőlni látszik, hiszen rengetegen vannak a strandon.” - mesélte Wéber Helga, aki gyönyörű sportautóval érkezett a tiszakécskei fellépésre.

Trendi autó, és trendi ruhák

Az már igaz, hogy ki szeret három ember előtt koncertezni? Egy zenekar sem, az biztos. Nemcsak sportkocsija van ennek a szépségnek, hanem a ruhatára is ugyanolyan dögös, mint az autója. A szőke bombázó egy gyönyörű, és trendi vörös ruhában hódított aznap, a színpadra is ebben állt fel.

„Nagyon fontos a megjelenés, és hogy tetszetős legyen a rajtam lévő ruhadarab, de a legfontosabb minden alkalommal az, hogy jól érezzem benne magam. Fontos szempont, hogy kényelmes legyen: tudjak benne mozogni és ugrabugrálni.” – tette még hozzá az énekesnő.

A nyaralás idén neki is elmarad, mint oly sok zenésznek, de nem bánja, mert szereti azt, amit éppen csinál.

Most pedig tekintsék meg a Tabu Tv riportját a szépséges énekesnővel! Egy meglepetés riportot is tartalmaz a felvétel, ezért is érdemes belekukkantani.

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását