2020. március 29. - Auguszta

Rihanna egyszerre két pasival nyomja!

A szerelmi tragédiák után Rihanna most nem szomorkodik, mert egyszerre két pasi is áll mellette. Klipet forgat.
2009. augusztus 10. hétfő 13:59 - Kővári Adrienn
Nincs oka panaszra a gyönyörű énekesnőnek, mert ha magánélete nem is virágzik, azért a karrierje a helyén van, és felfelé ível. A híres rapper, Jay-Z a napokban forgatta le legújabb videóklipjét, amiben szerepelni fog Kanye West, és Rihanna is. A képek már napvilágot láttak, és biztos, hogy nagyon ütős lesz a videó is.

A Run This Town című dalhoz álltak össze az énekesek, és Queensben vették fel a jeleneteket. A képekből látszik, hogy minden ember fekete ruhát visel, még Rihanna is, aki egy fekete kendővel a fél arcát is eltakarja. Kanye West barátnője, Amber Rose is feltűnik a videóban, szintén egy sötétebb ruha kollekcióban.

Ez a szám, majd Jay-Z következő albumán fog megjelenni, ami a The Blueprint 3 címre hallgat, és majd csak szeptember 11-én fog a lemezboltokba kerülni. A trió többször is fel fog lépni ezzel a dallal, legelőször majd Jay Leno show-jában.

Válságban Rihanna!

Minden erejét a karrierjébe fekteti bele a szépség, és magánéletét egyre inkább elhanyagolja. Felröppentek pletykák, melyek szerint éppen ezzel, vagy azzal a férfival randizott az énekesnő, de konkrét tények nincsenek. Ő inkább nem nyilatkozik, de nem is mutatkozik nyilvánosan egy pasival sem. Amíg nem randizik, addig is több időt tölt a zenéléssel, és önmagával.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását