2024. április 24. - György

33 halott egyetlen balesetben

Harminchárman - közöttük négy csecsemő - életét vesztette hétfőre virradóra egy teherautó balesetében a Kongói Demokratikus Köztársaság nyugati részében - közölte a rendőrség.
2009. augusztus 10. hétfő 22:27 - HírExtra
A baleset helyi idő szerint éjfél tájban történt a Bandundu tartománybeli Pont-Kwangónál. A teherautó egy helyi cégé volt, és a tartomány kereskedelmi központjából, Kikwitből tartott Kinshasába. Tizenkilenc holttestet azonosítottak eddig, közöttük a négy kisbaba közül kettőt - közölte Fidele Sudi, a tartományi rendőrség helyettes parancsnoka. Sudi szerint a sofőr elaludt a volánnál. A gépkocsivezető elmenekült a tragédia után.

A menetlevelet nem találták meg, így nem tudni, pontosan hány ember utazott a járművön. Azt viszont kiderült, hogy a vezető útközben vett fel embereket és túlterhelte a teherautót.

Az utak és a járművek rossz állapota, valamint a figyelmetlen vezetők miatt a Kongói Demokratikus Köztárságban gyakoriak a közlekedési balesetek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását