2024. május 17. - Paszkál

Beleégett az aszfaltba a kamion alváza a z M7-en

A péntek hajnalban az M7-es autópályán Zalakomár közelében ütközött, majd kigyulladt kamionok egyikének az alváza szabályosan beleégett az úttest burkolatába, ezért a műszaki mentés még mindig folyamatban van, a főváros felé vezető pályaszakasz továbbra is zárva.
2009. július 31. péntek 14:23 - HírExtra
A nagy tűz által az úttestben okozott kár akkora, hogy szakértők bevonásával fogják megállapítani, milyen fokú az úttest szerkezetének, burkolatának sérülése, és mikor adhatják vissza a forgalomnak az érintett szakaszt.

Bíró Gábor a legfrissebb adatokról beszámolva elmondta, a korábbi információkkal ellentétben nem két román, hanem egy román és egy horvát kamion ütközött hajnali öt óra előtt a főváros felé vezető oldalon.

Az elsődleges adatok szerint az ütközés akkor történt, amikor a korábban az út szélén álló román kamion elindult. A két sofőr nem sérült meg, azonban a bálás papírokat szállító horvát és az öntvényeket szállító román kamion hamar lángra kapott a tartályokban lévő üzemanyaggal együtt. A román sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja.

Mint arról az MTI korábban hírt adott, a kamionok ütközésekor az egyik pótkocsija átszakította a korlátokat, ezért egy ideig teljes útlezárás volt érvényben az M7-es Zalakomár és Balatonkeresztúr közötti szakszán. Az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a leállósávban indult be a forgalom, a fővárosba vezető oldali pályaszakasz várhatóan még hosszabb ideig zárva lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását