2024. május 18. - Erik, Alexandra

A Fidesz terrorista, Orbán meg Mexikóban szórja az adófizetők pénzét - Hát persze

Nyakó István, az MSZP szóvivője elképesztő levelekkel és kijelentésekkel bombázta a Fidesz és a magyar nép tagjait. Állításai szerint a Fidesz terrorista, Orbán mexikói útja pedig több, mint aminek látszik.
2009. július 30. csütörtök 14:09 - Pásztor Balázs
Terrorista-e vagy biza!

Nyakó Istvánnak, az MSZP szóvivőjének valószínűleg megártott a meleg, vagy csak egyszerűen beállt azon politikusok körébe, akik nem bírták tovább cérnával, elgurult a gyógyszerük, és rozzant elmeállapotukat a nyilvánosság elé tárták. A szocialista politikus ugyanis görcsös nyílt-levél írásba kezdett, aminek az eredménye némi csodálkozásban nyitva maradó száj és fuldokló röhögőgörcs fura egyvelege lett - legalábbis azok részéről, akiknek volt szerencsétlensége olvasni az irományokat.

Tegnap Nyakó hivatalosan is reagált a Fidesz keddi, Draskovics videó-botránya kapcsán tett nyilatkozatára. Ebben kifejti, hogy nem szép dolog a kormányt, a rendőrséget, no meg őket okolni politikai terrorizmus előkészítésével, hisz akkor csak azt érik el, hogy az igazi bűnösök büntetlenül maradnak. Ezzel kapcsolatban megjegyzi, „nem gondoljuk azt, hogy nyugat-európai elvbarátaik sokáig megtűrnek maguk között egy terroristákat támogató pártot". Majd hozzáteszi, hogy a Fidesz elég régen „elmélyült kapcsolatokat ápol" a szélsőjobboldali pártokkal.

Hogy a Jobbik-sarat folyton egymásra kenik a pártok, azt már megszokhattuk volna, de hogy valaki terroristának (pontosabban terrorista támogatónak) nevezze a Fideszt, miközben Drazsé bakija miatt már a „magyar terrorszervezet” felemlegetése is röhögőgörcsöt okoz az átlag magyar számára - az komplett baromság.

Ezzel a szóvivő maximum azt érte el, hogy aki eddig még esetleg hitt a magyar terror létezésben, most az is kiábrándul belőle. Mert a magyar nép majd fele nem lehet terrorista - hisz ennyien támogatják a Fideszt. Nyakó elmebajával ráadásul nincs egyedül az MSZP-ben, ugyanis hasonló kijelentést tett tegnap Mesterházy Attila frakcióvezető is, igaz kicsit enyhébben.

Bizony van nektek íték, nézni videó!

Nyakó nem állt meg itt: tollat ragadott, és először Navracsics Tibornak, majd Szijjártó Péternek írt nyílt levelet, amik biztos emelték az említett politikusok napi jókedv és megdöbbenés-adagját. Navracsicsnak továbbra is azt fejtegeti, hogy amit a Fidesz tesz - illetve nem tesz - a magyar terrorizmussal (és igen, itt az átlag magyar olvasó megint a könnyét törli kitörő jókedvétől) kapcsolatban, az erősen veszélyezteti a demokráciát.

„A szélsőjobboldaliak az utóbbi időben vérszemet kaptak, és annyira felbátorodtak, hogy pokolgépes merényletet készítettek elő egy szocialista országgyűlési képviselő ellen - azzal az egyértelmű céllal, hogy megöljék.” - fejtegeti, majd jön a kegyelemdöfés, méghozzá önmaga számára: „A nyomozó hatóságok számos bizonyítékot szolgáltattak a szélsőjobboldali terrorizmus létezésére és az erőszakos radikálisok által elkövetett bűncselekményekre vonatkozóan.„ Itt ismét beugrik Drazsé, a nagy videó-bizonyíték, meg az a vizionált kép, ahogy Budaházy felrobbantja Bajnai Gordont. (Valószínűleg előbb végezne a bomba összerakása közben magával, és mivel megölne közben véletlenül egy szomszédban italozó cigányt, így ő lenne Magyarország első öngyilkos merénylő-„hőse”).

Zorbán nyaral Mexikó csúnya!

Szijjártónak címzett levelében ezúttal nem terroristázik, hanem Orbán Viktor pártelnök nyaralását próbálja összehozni valami nagy- és csúnyával - miközben megjegyzi, hogy a Fidesz szívtelen, amiért nem hajlandó krízisalapba milliókat bedobni. Az egy dolog, hogy Orbán még tavasszal azt mondta, hogy augusztusi nyaralásra senki ne fizessen be, erre pont ő megy el Mexikóba két hétre egy milláért augusztusban, de megszokhattuk már, hogy ő - a többi politikushoz hasonlóan - mást mond és mást tesz. Azonban a családi nyaralásra már csak felesége jól sikerült szakácskönyvéből is négyszer futotta volna, így nem kéne Nyakónak a közpénz miatt ugrálnia - főleg nem rászállni a rejtélyes mexikói barátra.

„A Fidesz továbbra is titkolja azt is, hogy Orbán Viktor kinek a vendégszeretetét élvezi Mexikóban. Meglehet, hogy baráti szívességről van szó csupán, de lehet, hogy ezért a szívességért valamilyen ellenszolgáltatást is vár a titokzatos vendéglátó. A mexikói nyaralás titokzatos körülményei felvetik a gyanúját, hogy (...) a viszonzás nem egyedül a Fidesz elnökét, hanem az adófizetőket is érintheti. Mindez több kérdést is felvet, amelyekre az emberek joggal várnak válaszokat a Fidesztől. Ezért elvárjuk, hogy mielőbb nyilvánosan számot adjanak az alábbiakról: Eddigi gyakorlatukkal ellentétben, most miért titkolták Orbán Viktor nyaralásának helyét, és idejét? Miért titkolják a vendéglátó kilétét? A vendéglátás költségei, forintban kifejezve, mekkora tételt jelentenek? Ajánlott-e valamilyen szívességet a Fidesz elnöke a titokzatos vendéglátónak?”

Végül is, mivel Mexikóban még mindig drogháború dúl, lehet, Orbán a magyar szállítmány ellenőrzésére ment ki a tequila őshazájába, és a titokzatos vendéglátó pedig az egyik, magyar származással bíró drogbáró. De az is lehet, hogy  a rejtélyes illető csupán a család egyik régi barátja, aki Lévai Anikót tanítja új receptekre. De a legvalószínűbb az, hogy rohadtul semmi közünk hozzá - főleg nem Nyakónak.

Egy komment szerint a levelekben és a nyilatkozatokban „minden benne van, amiért az MSZP tíz százalékon tart”. Talán nem ártana elgondolkodni a szocialistáknak, hogy valami teljesen más irányba kellene terelni a kommunikációjukat - és esetleg beadni egy nyugtatót Nyakónak - mert hiába nem hiszik el, lehet nekik ennél rosszabb is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kék Virág
2009. augusztus 4. 12:42
Hát persze! ... Savanyú a szőlő, nyakókám??
nemigány
2009. július 31. 17:19
Nyakó pistike!!! Szerintem Te össze hordasz minden hülyeséget!Inkább arról beszélnél ,hogy is volt 2006- os választások előtt a kopogtató cédulákkal?? Ami neked azóta csak cédula és sárga lett!!Nagyon félhetsz ,hogy ennyi hülye próbálkozásod van!! Nem kell félni a választások után mehetsz a földet túrni,mert hogy még egyszer nem leszel képviselő!! Legfeljebb majd bejárhatsz Encsre utcát seperni! Na de az értelmi szint az megvan hozzá!!
gyongy
2009. július 31. 11:49
Kíváncsi vagyok,hogy eza "nagyon szimpatikus" balsai akkor is elbagatelizálta volna a molotovkoktélos támadásokat,ha az ő házára dobták volna?? Mert csak egy kis bűncselekménynek nevezte,de megérdemelné,hogy megtudja miaz!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását