2024. március 29. - Auguszta

Monok ismét szigorít

Ezentúl csak az kaphat az önkormányzattól segélyt Monokon, aki a háza előtti területet, udvarát és kertjét rendben, tisztán tartja, valamint a házhoz tartozó kertben saját maga és családja ellátásának érdekében haszonnövényeket termeszt - egyebek mellett ezt tartalmazza az a levél, amelyet Szepessy Zsolt polgármester küldött Bajnai Gordon miniszterelnöknek, és amelyet szerdán az MTI miskolci irodájához is eljuttatott.
2009. július 29. szerda 15:20 - HírExtra
Monok képviselőtestülete korábban elfogadta - Magyarországon elsőként - a szociális kártya bevezetését 2009. szeptember elsejétől - írta levelében a polgármester, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy ugyanezen ülésen a képviselő-testület döntött arról is, hogy a "hazai vállalkozók és vállalkozások védelme és megsegítése érdekében ezentúl csak és kizárólag magyar vállalkozók magyar termékeit fogja vásárolni, illetve magyar vállalkozások szolgáltatásait veszi igénybe".

A polgármester a miniszterelnökhöz küldött levelében azt is leírta: Monokon önkormányzati segély ezt követően már csak azoknak jár, akik takarítják a házuk előtti területet, gondozzák a portájukat és művelik a kertjeiket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását