2024. május 2. - Zsigmond

Elképesztő részletek a volt amerikai elnök lányairól!

Egy most kiadott könyvből sok érdekes részlet derül ki az előző amerikai elnök lányainak magánéletéről. A lányok egészen érdekesen viselkedtek az elmúlt években…
2009. július 27. hétfő 09:01 - HírExtra
Múlt héten jelent meg Amerikában az Elnöki titkosszolgálat: ügynökök a kulisszák mögött című könyv, melyben több pikáns részletet is megoszt a szerző az olvasóval.

Az író, Ronald Kessler nem kevesebbet állít, minthogy: George W. Bush elnök két lánya mindent bevetett annak érdekében, hogy eltűnjenek a titkosszolgálat szeme elől és bulizzanak egy nagyot.

„Ittak, elszöktek a Fehér Házból, közlekedési szabályok sorozatos áthágásával menekültek a titkosszolgálati ügynökök elől” – írja Kessler a könyvben.

„Az ikrek, Jenna és Barbara igencsak megnehezítették testőreik dolgát apjuk elnöksége idején. Egy alkalommal Barbara hogy megszökjön a védelmére kirendelt titkosszolgák elől, áthajtott a piros lámpákon, és egyirányú utcákba farolt be” – derül ki a könyvből.

Az író szerint nemhiába akartak eltűnni az ügynökök elől: „a lányok az alkoholt sem vetették meg, és ezért sokszor kínos szituációba keveredtek. Ezek mindegyikéből az ügynökök mentették ki őket. 2001-ben, az akkor 19 éves Jenna egy austini étteremben például hamis személyi igazolvánnyal próbált alkoholt vásárolni, bár tudta, hogy
Texasban 21 éves kor alatt tilos alkoholos italt fogyasztani. Persze lebukott. Párjával, Henry Hagerrel pedig a négy évvel ezelőtti Halloween-partin annyit ittak, hogy a gerogetown-i kórházban kötöttek ki” – írja le a döbbenetes részleteket Kessler.

És hogy mit szólt a Bush család a vádakhoz?

Az egykori First Lady, Laura Bush sajtófőnöke röviden közölte: Kessler hazugságokat hord össze.

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását