2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Balkániak a világ legszebb fenekei

A Balkánról érkezett az a lány és az a fiú, akik elnyerték a maguk kategóriájában "a világ legszebb ülepe" díjat.
2007. november 1. csütörtök 15:41 - Hírextra

A Sloggi fehérneműcég által három hónappal ezelőtt, 29 országban, köztük Magyarországon is meghirdetett verseny szerda esti berlini gáláján az első díjat a 19 éves bolgár Krisztina Dimitrova és a 24 esztendős román Andrei Andrei vehette át. A dicsőség mellett fejenként 10 ezer euróval gazdagodtak, manökenszerződést kaptak a divatmárka nemzetközi reklámkampányához, valamint egy évre szóló "hátsó-biztosítást", amelyet plasztikai műtétet igénylő balesetekre kötöttek.

Összesen 45 nő és férfi jutott be a verseny döntőjébe. A hét tagú zsűriben divatszakemberek mellett egy koreográfus és egy pszichológus is helyet kapott. Ez utóbbi azzal kvalifikálta magát a bírálóbizottsága, hogy hajdan tudományos kutatást végzett a "tökéletes fenék" témájában.

A finálét internetes szavazás előzte meg: ezen döntötték el, hogy az egyes országokban ki az a 10 nő és 10 férfi, aki alfelével méltón képviselheti hazáját. A vetélkedő sikerét jelzi, hogy 15 ezer jelölt jelentkezett a Sloggi felhívására, és fotóikra 130 ezren kattintottak rá, pedig csak feszes nadrágba vagy alsóneműbe bújtatott látványosságok kerülhettek fel a portálra, meztelen "b-oldalt", ahogy a La Repubblica című olasz lap nevezte, nem fogadtak el a szervezők.

A házigazda Németország jelöltjei már az első fordulóban kiestek a világversenyből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását