2024. május 16. - Mózes, Botond

Fidesz: Bajnai ötlete nem segít

A Fidesz szerint a bankok egyoldalú szerződésmódosításának ügyében szeptember végéig tartó moratórium nem oldja meg az emberek problémáit, hiszen nem ad választ arra, hogy mi lesz azután.
2009. július 17. péntek 17:48 - HírExtra
Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője azzal összefüggésben beszélt erről - kérdésre válaszolva - pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy Bajnai Gordon kormányfő a bankvezetőkkel folytatatott pénteki tárgyalása után bejelentette: szeptember végéig tartó moratóriumban állapodott meg a kormány a bankokkal az egyoldalú szerződésmódosítások ügyében. A miniszterelnök elmondta, szeptember elejéig elkészítik a bankok magatartás kódexét és annak elfogadása után ez alapján működnek a PSZÁF fokozott fogyasztóvédelme mellett.

A Fidesz helyettes szóvivője úgy vélekedett: azzal, hogy az MSZP minden nap tart egy sajtótájékoztatót erről a témáról, senki helyzetén nem segít.

Pénteken is kiderült, hogy az adósok védelmére hozott törvény pontatlan és hibás - tette hozzá.

Álláspontja szerint az emberek érdemi intézkedéseket várnak a kormánytól, a kéthónapos moratórium azonban nem oldja meg a problémáikat, hiszen nem ad választ arra a kérdésre, hogy mi lesz majd a két hónap után.

Az emberek nem moratóriumot várnak, hanem azt, hogy csökkenjenek a hiteleik törlesztőrészletei, erre azonban pénteken sem született semmilyen megnyugtató megoldás - közölte Cser-Palkovics András.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. július 18. 07:27
Senki ötlete "nem segít",csak majd a szuperzseni,a nagy vezér,ORBÁN VIKTOR,aki minden bölcsesség birtokosa,aki "miniszterelnöknek született",ő majd elrendezi a Világ dolgait,ha csak Grazban nem térítik észre...!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását