2024. május 5. - Györgyi

Draskovics kemény lesz a gárdával

Draskovics Tibor szerint példátlan, hogy egyesek nyíltan szembefordulnak az államot képviselő bíróság döntésével; ráadásul egy parlamentbe törekvő párt kifejezett támogatása mellett.
2009. július 16. csütörtök 07:16 - HírExtra
A napilap csütörtöki számában úgy fogalmazott: a jogállam a törvény erejével, az összes lehetséges eszköz és szankció következetes alkalmazásával ki fogja kényszeríteni a törvényes rend helyreállítását, fenntartását.

"Tehát amiről a bíróság azt mondta, hogy nem működhet, az nem is fog. Magyarország polgárainak látniuk és érezniük kell, hogy senki sem helyezkedhet a jog fölébe. Biztos vagyok abban, hogy minden állami intézmény - rendőrség, ügyészség, bíróság - ezt vallja, és ennek alapján cselekszik" - jelentette ki Draskovics Tibor a Népszabadságnak adott interjújában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

pandur58
2009. július 18. 12:29
Nagyon jól teszi hogy keményen lép fel ezzel az
anarchista csőcselékkel.Vegyék tudumásúl a bíroság döntését,és ne szegüljenek szembe a törvény őreivel.Nincs nekünk szükségünk ilyen semmit érő csürhére.Mert bizony a felvételeket nézve nevetséges figurák gyülevész hada.Csak így tovább
Draskovics,és ne sz....on be néhány ilyen jankótól.
Rend a lelke mindennek,hadd szóljon.
p-Aga
2009. július 16. 08:42
Draskovics menjen a ... oda! A magyar gárda a jogszolgáltatás ellenére legitimebb intézmény, mint a kormányzó pártnak hívott köztörvényes csürhe.
Egy év múlva legyen Drazsénak ekkora pofája!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását