2024. július 17. - Endre, Elek

Marad az egri Fidesz-elnök

Nem kell elhagynia a Fideszt a párt egri elnökének - a városi szervezet pénteki döntéséről az egri szervezet alelnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2008. április 26. szombat 06:37 - Hírextra

Magyar István kizárását azt követően kezdeményezte a helyi pártszervezet két tagja, hogy a politikus résztulajdonában álló cég a hevesi önkormányzat pályázata alapján átvette a település rendelőintézetének működtetését - közölte Szeleczki János.

A pártszervezet elnöksége a kezdeményezést az alapszabálynak megfelelően a tagság elé terjesztette, ám az ülésen szavazó 98 párttag közül 92-en elutasították a kizárási indítványt.
Csupán egy tag támogatta Magyar István kizárását, öten pedig tartózkodtak - közölte Szeleczki János.

A politikus kizárásának lehetősége még a márciusi népszavazást megelőzően vetődött fel, azt követően, hogy az orvosként dolgozó városi pártelnök résztulajdonában álló Agria Ügyelet Kft. átvette a hevesi rendelőintézet működtetését, a fideszes vezetésű városi önkormányzat által kiírt pályázat alapján.

Az ügylet azért vált politikai kérdéssé, mert a Fidesz eközben hevesen tiltakozott amiatt, hogy a szocialista vezetésű Heves Megyei Önkormányzat pályázatot írt ki az egri kórház működtetésére. A pályázat eredménye alapján a HospInvest Zrt. működtetheti a következő 20 évben az egri egészségügyi intézményt.Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását