2024. április 20. - Tivadar

Megmutatjuk! Ide költözik Liptai Claudia!

Óbudai exkluzív lakóparkba tart Liptai Claudia. A színésznő Panka lányával menekül Gesztesi Károlytól. Íme, Liptai Claudia új otthona!
2009. július 14. kedd 13:59 - HírExtra
Lerágott csont, hogy Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága menthetetlen. Sokan azonban nem értették, hogy miért nem költözik már el a Gesztesivel közös házból.

Most azonban döntött Liptai: nem is akárhová áll tovább Panka lányával. Buda egyik legpuccosabb, mediterrán stílusú zárt lakóparkjában vásárolt lakást! A Blikk úgy tudja, hogy Liptai a lakást teljesen felújítatta, egészen komoly átalakítások is voltak benne. Ehhez jön még a legmodernebb berendezés és luxus minden mennyiségben – príma kis hely egy egyedülálló anya számára.

– Láttam már őket itt párszor a kislánnyal, de nem laknak még itt – magyarázta az egyik leendő szomszéd a Blikknek. – Munkások jöttek-mentek, csinosították a lakást, amit úgy hallottam, hogy Claudia egyedül tervezett meg – tette hozzá a kissé pletykás szomszéd.

És akkor a piszkos anyagiak: s Blikk szerint Claudia mindössze 50 négyzetméteres otthona is 30 millió forintba kerül. Persze ehhez tartozik egy 16 négyzetméteres erkély kilátással.

Csak mellesleg említjük meg, mert egyáltalán nem fontos, hogy az új otthon közös költsége 47 ezer forint per hó.

A kérdés csak az, hogy mi történik, ha egyszer csak véletlenül kirúgják Liptait a TV2-től, vajon akkor hogyan fogja fenntartani ezt az egyébként csodaszép fészket?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását