2024. április 20. - Tivadar

Hollywood már Oscar-lázban

Hollywoodra vasárnap már órákkal az Oscar-díj ceremónia kezdetének időpontja, helyi idő szerint 17 óra 30 perc (közép-európai idő szerint hajnali 1 óra 30 perc) előtt a nagy eseménnyel járó izgalom nyomja rá bélyegét - jelentették a hírügynökségek. A fesz
2008. február 24. vasárnap 18:25 - Hírextra

A világ filmművészetében a legrangosabb eseménynek számító díjkiosztás előtt a rendőrség már lezárt több főútvonalat Los Angeles történelmi filmnegyedében. Csak a megfelelő engedélyekkel felszerelt személyiségek közelíthetik meg a Kodak színház 3400 személyes nézőterét, ahová ezen az estén bejutni önmagában is rangnak számít.

A ceremónia kezdete előtt két órával nyitják meg a termet, ettől fogva várják a film nagyjainak, a sztároknak, rendezőknek, producereknek és a filmipar többi híres személyiségének érkezését, köztük említi az AFP ízelítőként Tom Hanks, Nicole Kidman, Harrison Ford, Martin Scorsese és Renée Zellweger nevét. Több száz méter hosszú a vörös szőnyeg, amelyen a idén a sztárok bevonulnak a világ számos országában élő adásban közvetített ceremóniára.

Az évente ismétlődő szertartást, amelyen a filmcsillagok felbecsülhetetlen értékű ékszereket és persze a leghíresebb tervezők kreációit viselik, a férfiak pedig a szmokingok legújabb divatját mutatják be, idén legfeljebb a Hollywoodban esősnek ígérkező időjárás bonyolíthatja.
A találgatások a várható díjasokról az utolsó pillanatban is folynak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását