2020. október 22. - Előd

Elképesztő! Ötezren jelentkeztek eddig az RTL Klub új műsorába!

Elsöprő siker, hihetetlenül magas nevező – elsejéig mintegy ötezren jelezték, hogy részt vennének a Csillag születik új szériájában.
2009. július 3. péntek 08:49 - HírExtra
Az első Csillag születik tapasztalatai alapján várható, hogy az önjelölt csillagok száma végül elérheti a hétezret is. A jelentkezőket folyamatosan hívjuk vissza és augusztusban tartjuk a válogatókat, ahonnan a legjobbak egy következő rostán vesznek majd részt. Sokan az utolsó napra halogatják a telefonhívást. Mindenkit arra biztatunk, hogy legyen bátor, semmit nem veszíthet – mondta Schiwert Takács László, a műsor felelős szerkesztője.

Hasonló véleményen van Ördög Nóri, a produkció egyik műsorvezetője is. A műsor bájos háziasszonya ráadásul a csillagok kiválasztásában is segédkezik:

Nem az a fontos, hogy valamiben a legtehetségesebbek érezzék magukat jelöltek, hanem hogy szórakoztató legyen az, amivel a közönség és majd a zsűri elé állnak. Aki baráti társaságban rendszeresen megnevetteti a többieket humorával, elkápráztatja a haverokat a táncával, vagy éppen énektudása szerez derűs perceket, ne habozzon, álljon elénk és az RTL Klub képernyőjén keresztül szórakoztasson egy egész országot. Talán az idei év leendő sztárja rejtőzik köztük – mesélte a nemrég botrányos magánéleti viharaival a bulvárlapok címoldalára került Ördög.

Csak emlékeztetőül: a szervezők várnak minden olyan magát előadónak nevező embert, aki tud énekelni, zenélni, táncolni, prózát mondani, nevettetni, esetleg szimplán csak celeb akar lenni. Jelentkezni az RTL Klubnál lehet.

Mi már alig várjuk, hogy kiderüljön, ki lesz a nemrég hentesnek álló Utasi „Mesemondó” Árpika utóda…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását