2024. április 19. - Emma

Beteljesült álom! Vetkőzhet a tinisztár!

Pár hónapja szinte könyörgött a filmeseknek a High School Musical sztárja, hogy végre vetkőzhessen egy moziban, s ez végre összejött.
2009. július 13. hétfő 19:39 - Kővári Adrienn
Végre beteljesült Vanessa Hudgens-nek a nagy-nagy álma, és levetkőzhet egy mozifilmben. A High School Musical ifjú sztárja megelégelte, hogy húsz évesen egy tinilány bőrébe kell folyton bújnia, ezért nyíltan kijelentette, hogy komolyabb szerepekre vágyik. Akár még a vetkőzést is bevállalná, természetesen csak a film kedvéért.

Ez a szuperprodukció a "Sucker Punch" névre hallgat, ahol egy prostituáltat kell alakítania Vanessának. Annyit tudhatunk róla, hogy a karakter a Blondie névre hallgat, és az 1950-es években fog játszódni a történet. Mivel egy prostituáltról beszélünk, így előre tudhatjuk, hogy nem sok ruha lesz a színésznőn, de sajnos csak 2011-ben láthatjuk majd a vetkőző tinisztárt.

Kitörik az aranykalitkából

Elmondta Vanessa, hogy nagyon izgatott, már előre várja, hogy elkezdődjenek végre a forgatások. Ráadásul nemcsak a ruháit kell ledobnia, hanem a film kedvéért meg kell tanulnia többek között lőni is, de harcórákat is kell majd vennie.

„Annyira izgatott vagyok, hogy alig bírok magammal. Az utóbbi időben mindig is arra gondoltam, hogy szívesen szerepelnék egy akciófilmben. Úgy érzem ez az én időm, hogy végérvényesen kilépjek a HSM kategóriából, s végre felnőhessek a nézők szemében is.” – mesélte izgatottan Vanessa Hudgens.

Olyan filmekben szerepelt, mint a Tizenhárom, és a Viharmadarak. Jelenleg a Bandslam, és a Beastly című produkciókban tevékenykedik, majd ezek után elkezdi forgatni első komolyabb filmjét is.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását