2024. április 25. - Márk

Jött, látott, és győzött! Itt van Bruno!

Pénteken mutatták be Amerikában Sacha Baron Cohen legújabb filmjét, a Brunot, ami rögtön az első helyen nyitott. Mindenki a meleg riportert akarja!
2009. július 13. hétfő 17:59 - Kővári Adrienn
Végre eljött, és itt van Bruno, a meleg osztrák divatriporter! Az igaz, hogy egy ideje, azaz hónapok óta felbukkant Sacha Baron Cohen legújabb karaktere, de a filmje csak a napokban jutott el a mozikba. Az önjelölt színészt már láthattuk Az Ali G in the house-ban, és a Boratban is.

Annyira sikeres lett legújabb alakítása, hogy Amerikában rögtön az első helyen nyitott az eladási listákon. Hiába beszélünk egy ellentmondásos filmről, mégis 30,4 millió dollár bevételnél tart a pénteki premier óta. Első nap rögtön 14 millió dollárt hozott, míg másnap már csak 8-at, s a vasárnapot végül 7,2 millió dollárral zárta.

Sokan azzal magyarázzák ezt a hatalmas sikert, hogy egy nagyon szokatlan filmről van szó, s emiatt sokan beülnek a moziba, mert tudják, hogy valami egészen mást fog nyújtani, mint a mostani sikerfilmek. Sacha Baron Cohen több filmben is megfordult már, például a Sweeney Toddban is játszott egy mellékszereplőt. Ennek ellenére ő a saját maga által kitalált karaktereiről ismert.

Más bőrében szép az élet

Először kitalálta Ali G-t, aki egy kemény, amerikai rapper volt, majd őt követte Borat, a kazah riporter. Bruno-t már több mint egy éve megalkotta, s azóta tökéletesítgette karakterét, s közben forgatta a kisfilmjét. Ez a mozi is bővelkedik eredeti felvételekben, amikor az élet adta szituációkat örökítette meg a színész.

Akiket maga mögé utasított Bruno

Amerika most is bővelkedik a különféle sikerprodukciókban, amik elég érdekessé teszik a jelenlegi bevételi lista alakulását. Hiába a rengeteg hangzatos film, ezen a hétvégén mindenki csak Bruno háta mögött foglalhatott helyet.

Ilyen a Jégkorszak harmadik része is, ami csak 28 millió dolláros bevételt hozott a második hétvégén. Ez jelentősen megnövelte a Jégkorszak trilógia bevételét, ami most már több mint 120 millió dollár, ennek ellenére most csak a második helyet érte el.

Utána következik a Transformers második része 24 millió dollárral szintén a második hétvégéjét élte meg a mozifilm. Anno első helyen nyitott, de ez az összeg már csak a harmadik helyre futotta. Sokak nem is érzik olyan jól sikerültnek ezt az epizódot, ennek ellenére mégis ott van az élmezőnyben. Az biztos, hogy az első film bevételét most megemelte 339 millió dollárra.

Őket követte a Public Enemies, Johnny Depp főszereplésével. Már maga a színész neve is garancia a sikerre, rögtön 14 milliót hozott a konyhára ez a film.

A top 10 további helyezettjei:

Nász-ajánlat
Másnaposok
Szeretlek Beth Cooper
Up
A nővérem húga
Hajsza a föld alatt

Vajon a héten következő Harry Potter és a Félvér herceg bemutatója hol fog végezni az első hétvégéjén?
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását