2024. április 25. - Márk

Világbotrány! Jacko nem molesztált!

Kitálalt az a 29 éves férfi, aki 1993-ban azt állította, hogy a "Pop Hercege" szexuálisan zaklatta. A hazugságra apja kényszerítette, hogy pénzt zsaroljanak ki az énekestől.
2009. július 10. péntek 15:19 - HírExtra
Nem bírta tovább magában tartani titkát az a férfi, aki 1993-ban azt állította, hogy Jacko szexuálisan zaklatta. A most 29 éves Jordan Chandler elárulta pszichiáterének, hogy a sztár soha egy ujjal sem nyúlt hozzá.

Jordan elmondása szerint Jacko mindig kedves és közvetlen volt vele. A hazugságra apja kényszerítette, hogy ezzel pénzt csikarjanak ki a sztártól. A hazugok elérték a céljukat, mivel Jacko annak idején 20 millió dollárt, megközelítőleg 4 milliárd forintot fizetett azért, hogy visszavonják a vádat. Ha börtöntől meg is menekült az énekes a pedofilia gyanúja végigkísérte egész életét.
 
Az pszichológusát azóta rendszeresen látogató férfi elmondta, hogy borzalmasan sajnálja a történteket és ha lehetne mindent visszacsinálna. Tisztában van vele, hogy hazugságával derékba törte Jacko karrierjét, de egyszerűen nem tehetett mást.

Jackót 2003-ban ismét megvádolták pedofíliával, viszont a rákbeteg Gavin Arvizo-nak nem jött össze a könnyed pénzszerzés. A bíróság bizonyítékok hiányában felmentette a sztárt.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Shaikan
2009. július 10. 21:19
Abszolut egyetértek. De ha csak szimplán végignézzük Jacko életútját, akkor egy világot jobbá tenni akaró ember értékrendjébe szerintem sehogysem fér bele a pedofilía. És a rágalmazókat én is hosszú évekre börtönbe csuknám.
bagi
2009. július 10. 16:42
Nem kéne az ütődött szenzációra éhes újságíróknak mindig bedőlni: nem mindenki pedofil, aki gyerekek között jól érzi magát, vagy éppen velük dolgozik -fpglalkozik, netán korához képest infantilisebb az átlagosnál. Ezt a világot a belső gyermeki tulajdonságaink nélkül nem lehet már elviselni. Meg amúgy is a pedofilia 98%-át családtag, vagy rokon követi el és nem az un. cukrosbácsik, ez egyértelmű kimutatás. Ez a köcsög média 1995 előtt azt sem tudta, mi a pedofilia, most meg nagyszerű támadási felület ez minden pénzes pali ellen, vagy megúnt férjek megtámadására - hisz az emberek nagyon vevők az ilyesmire és gondolkodás nélkül mindent bekajálnak. Aztán ez lesz a vége - csak a halál után jön a megbánás a rágalmazóknál. Őket vajon miért nem csukják le kemény börtönévekre a sittre?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását