2024. május 5. - Györgyi

Michael Jackson halála mások számára kincs

Egy popdíva ragyogása éppúgy ihletet adhat íróknak és zenészeknek az alkotásra, mint annak botrányai, vagy halála.
2009. július 8. szerda 15:39 - HírExtra
Az utolsó nagy show - így is lehetett volna nevezni Micahel Jackson tegnap lezajlott temetését. A popdíva örök nyugalomba helyezése alkalmából több híresség szólalt fel, mint Obama választási kampányai során - ráadásul még az is a legjobb barátja lett volna, akinek gyermekét esetleg megerőszakolta. Hiába: halottról vagy jót, vagy semmit. Sebeők János filozófusnak is ez, valamint önmaga jutott eszébe a tragikus eseményről, és fabrikált is róla egy dalt
.
- Elgondolkodtató dolog az embernek nap mint nap szembesülnie az életkorával – mondta Sebeők. – Michael Jacksonnal egyidős vagyok, ezért az ő halála az én számomra egy filozófiai kristálygömb. Mi a hivatása az embernek, mitől marad ember az ember? Jacko és a hozzá hasonló géniuszok nagy hatással vannak rám. Olyannyira, hogy amikor hazánkban tartózkodott, a szállodájában ott hagytam neki a könyvemből egy dedikált példányt, mert személyesen nem volt módom átadni - magyarázta Sebeők, aki bízik benne, hogy sokan letöltik majd az internetről a különös megemlékezést.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását