2024. május 5. - Györgyi

Obama: Jacko volt a legnagyobb

Michael Jackson talán minden idők egyik legnagyobb előadója volt - nyilatkozott Barack Obama elnök Moszkvából a CNN hírtelevíziónak az énekes nyilvános búcsúztatásának napján, kedden.
2009. július 7. kedd 19:35 - HírExtra
"Nem hiszem, hogy bárki kételkedne abban, hogy a nemzedékem vagy talán minden nemzedék egyik legnagyobb előadója volt" - mondta Obama. Véleménye szerint Jackson, akárcsak Elvis Presley, vagy Frank Sinatra, vagy a Beatles, "kultúránk szerves részévé vált".
Az amerikai elnök azt mondta, hogy a popsztár rendkívüli tehetsége és zenéje nagy magánéleti tragédiákkal és gondokkal párosult, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

"Fontos azonban, hogy arról beszéljünk, ami a legjobb volt benne, s ez megmaradt a zenéjében" - fogalmazott.

A CNN tudósítása szerint a Jackson-família tagjai és az énekes legközelebbi barátai megérkeztek helyi idő szerint kedd reggel a Los Angeles-i Forest Lawn temetőbe a zárt körű temetési ceremóniára.

A hírtévé szerint az énekes aranykoporsóját a családi gyászszertartás után átszállítják a nyilvános búcsúünnepség helyszínére, a Staples Centerbe, ahol a színpad közepén felravatalozzák.

A világraszóló búcsúrendezvényt élőben közvetítik a tévéhálózatok, emellett olyan közösségi portálokon is nyomon lehet majd követni, mint a Facebook és a MySpace.

Az utóbbi napokban rajongók ezrei látogattak el Michael Jackson csillagához a hírességek sétányán Hollywoodban, Neverland nevű birtoka bejáratánál pedig virágokból, üdvözlő lapokból és játékokból rögtönzött kegyhelyet emeltek neki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását