2024. április 25. - Márk

Botrány! Terhes az ifjú színésznő, de nincs meg az apja!

Napvilágot láttak olyan pletykák, melyek szerint Kristen Stewart az ifjú reménység terhes, ráadásul Robert Pattinsont gondolják apának. Vajon megszületik a vámpír baba?
2009. július 7. kedd 19:29 - Kővári Adrienn
Nagy botrány van készülőben, mert kirobbant a hír, hogy Kristen Stewart, az Alkonyat sztárja terhes, ráadásul a szívtipró Robert Pattinsont gondolják apának. A hír az Ausztráliai New Weekly magazintól származik, állítólag az egyik légyottjuknak az eredménye ez a kis csöppség.

A múlt hétvégén merült a fel a színésznőben is, hogy gond van, ugyanis nem jött meg a havi vérzése. S mivel egyre csak késett, kezdett nagyon gyanússá válni neki az eset: akkor gondolt először arra, hogy teherbe esett.

Ki az apa?

„Kristen megkérte az egyik barátját, hogy vegyen neki egy terhességi tesztet, mert ő félt kimenni a gyógyszertárba, nem akarta, hogy bárki is meglássa őt. Nagyon ideges volt, de ő is csak arra tudott gondolni, hogy Robert lehet a gyerek apja.” – mesélte a színésznőnek egy közeli barátja.

Ők ketten mindig is tagadták, hogy bármi is lenne közöttük, de szinte nyilvánvaló, hogy minimum egyszer, de összebújtak a sztárok. Kristen még csak tizenkilenc éves, ezért sem szeretne anya lenni, arról nem is beszélve, hogy Roberttel most sem alkotnak egy párt.

Hogy mit szólhatott ehhez a pletykához Robert, azt nem lehet tudni, de nem valószínű, hogy felhőtlen lenne az öröme, ha az a teszt pozitív lenne.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását