2024. április 27. - Zita

Hipnotizálták a sztárt

Ben Affleck-nek kevés volt az apai ösztön ahhoz, hogy leszokjon a cigiről, ezért hipnotizáltatta magát. A gyerek mindig nagy változást hoz egy pár életébe. A szülők kénytelenek alárendelni magukat a csemetének, így káros szokásaikról is lemondanak. Lánya
2008. január 24. csütörtök 14:43 - Hírextra
Ám amikor megtudta, hogy felesége, Jennifer Garner várandós, lerakta a bűzrudat. Illetve csak szerette volna, az évek során annyira a szívéhez - no meg a kezéhez - nőtt, hogy nem sikerült. Így Matt Damon tanácsát megfogadva, elment egy hipnotizőrhöz. A guru egy órán keresztül tömte a fejét a nikotin káros hatásairól szóló elmélkedésekkel. Amik a tömjénes gyertyákkal együtt megtették hatásukat.

Ben már két éve nem pakolja tele tüdejét kátránnyal, ami meg is látszik rajta. Sokkal energikusabb és fittebb, mint valaha. Jennifer is boldog, hogy ekkora áldozatot hozott a családért. A kis Violet érdekében további változásokat szeretnének életükbe. Csendes, tiszta levegőjű helyen keresnek maguknak házat. Szerintük jobb, ha lányuk a nagyvárostól távol nő fel, ezért Bel Air-ben nézegetik a villákat.

Azért nem felhőtlenek az Affleck-Garner család mindennapjai. Bent ugyanis eléggé arcon csapta, hogy nem jelölték Oscarra sem rendezőként, sem forgatókönyvíróként. Pedig a Hideg nyomon sikert sikerre halmozott, a kritikusok is ódákat zengtek róla. Ám hála a rendkívül erős mezőnynek, a Good Will Hunting-ért kapott szobrocska egyelőre magányos lesz.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását