2024. április 24. - György

Kicsit ciki! A Harry Potter sztárja undorodva csókolta meg partnerét

Harry Potterék háza táján mindig zajlik az élet. Jelenleg Emma Watson tálalt ki a csókjelenetről, melyben Rupert Grinttel került bensőséges viszonyba.
2009. július 7. kedd 07:39 - Kővári Adrienn
Hamarosan a mozikba kerül a Harry Potter széria legújabb része, a hatos kötetből készült legújabb film. Aki ismeri A félvér herceg sztoriját, az tudja, hogy rengeteg izgalmas dologra számíthat, aminek fele úgyis kimarad majd a moziból, vagy annyira átírják, hogy a legnagyobb HP fan sem fog ráismerni.

Azért megnyugodhat mindenki, lesznek olyan részek, melyek változatlanul fognak a nagyközönség elé kerülni, ilyen lesz Hermione és Ron csókjelenete is. Igaz, ezt majd csak a hetedik filmben láthatja először az ember. Hogy mi a csókról a fiatal színészek véleménye?

Élvezhetetlen

A két sztár már évek óta együtt dolgozik, ennek ellenére Emma Watson (Hermione) még sem érezte magát jól a bensőséges jelenet alatt.

„Ez volt a legszörnyűbb dolog, amit valaha is tettem, olyan érzés volt, mint a vérfertőzés.” – nyilatkozta a színésznő, aki tisztában van vele, hogy lányok milliói a fél karjukat is odaadnák azért, ha Rupert Grintet megcsókolhatnák.

A jelenetet nehéz is volt felvenni, vagy hatszor meg kellett ismételni, mert Emma mindig elnevette magát.

Emmának nem volt elég egy csók


„Addig jó volt, amíg csukva volt a szemem, mert akkor nem láttam, hogy kit is csókolok, de mikor kinyitottam… Akkor megláttam, hogy Rupert áll velem szemben, s egyszerűen nem tudtam magam túltenni rajta, de végül csak sikerült felvenni. Hatszori próbálkozás nem is számít annyira soknak, lehetett volna rosszabb is.” – mesélte nevetve a színésznő.

A hetes kötetnek a filmváltozatát kettő darabra szedi a rendező, s így feldarabolva tálalja majd a rajongóknak. Első része majd 2010. november 19-én kerül a mozikba, míg a második epizódja 2011. július 15-én. Ez lesz a Harry Potter saga utolsó része, így talán végre a színészek is megnyugodhatnak, hogy sikerült nem teljesen kiöregedniük a szerepekből, és talán végre ki is bújhatnak a varázslótanonc karakterekből.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását