2024. május 30. - Janka, Zsanett

A perzsa Beyoncé

A "perzsa Beyoncéként" emlegetett, afgán származású Madina Hamidi Belgium legújabb feltörekvő csillaga - írja pénteki számában a La Libre Belgique francia nyelvű belga napilap.
2014. január 10. péntek 11:50 - HírExtra
A 26 éves egykori szépségkirálynőt, Miss Earth Belgium 2012-t azért emeli ki a lap, mert miközben a verseny utáni karrierje felívelőben van az ország északi részén, a holland ajkú Flandriában, a franciául beszélő Délen, Vallóniában alig ismert.

Hamidi a lap szerint Marokkóban készül forgatni első videoklipjét, fő üzenete pedig az, hogy le kell dönteni a muszlim nőket gúzsba kötő tabukat.

A La Libre Belgique ismerteti, hogy Madina Hamidi Kabulban született, ahol személyesen tapasztalhatta meg a tálib terrort. Végül 14 évesen, az afganisztáni háború kirobbanása után, a tálib rezsim megbuktatását követően édesanyjával és testvéreivel menekült el az országból miután az apját megölték. Pár hónappal később érkezett Belgiumba, ahol menedékjogot kapott. Megpróbáltatásairól könyvet is írt "Van hel tot hemel" vagyis "A pokolból a mennybe" címmel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását