2024. április 26. - Ervin

Jackóból soha nem elég! Temetésekor is énekelni fog a pop királya!

Ma temetik a pop királyát, igyekszik hát mindenki a lehető legszebben búcsúzni Jackótól. Az egyik magyar zenetévé például Jacko emléknapot csinál a temetés napjából…
2009. július 7. kedd 08:29 - HírExtra
Tömeghisztéria, „nem hiszem el, hogy nincs többet” és sírás egész nap – erre lehet számítani a holnapi Jacko-temetés előtt. A pop királyának végső nyugalomba helyezése szinte az egész világon az egyik legnagyobb figyelemmel kísért esemény lesz, előreláthatóan a CNN-től kezdve több tucat tévécsatorna fogja élőben közvetíteni. Nem csoda hát, hogy a nevesebb hazai zenetévé is mindent megtesz azért, hogy a búcsú igazán felejthetetlen legyen. A magyar MTV ugyanis dalok százaival örvendezteti meg a nagy gyász közepette a hazai közönséget.

Lesz például Jacko All Time Top 40, illetve egy két órás, kizárólag erre az alkalomra készült műsor. A temetés élő képeit azonban az MTV nem fogja átvenni, mint mondják, csak azért nem, mert szeretnének méltó búcsút venni a pop királyától. Lesz azonban Michael Jackson: az ünnepelt sztár című emlékműsor.

A műsorban hírességek, Jacko pályatársai és családtagjai is megszólalnak majd. Arnold Schwarzenegger, Beyonce Knowles, Bob Geldolf, Britney Spears, Celine Dion, Cher, Demi Moore, Donna Summer, Liza Minelli, Madonna, Nelson Mandela, Paris Hilton és a sztár húga, Janet Jackson is mond néhány jó szót a legendáról. Utóbbi egyik mondata például így hangzik:

„Nektek Michael Jackson egy ikon, nekünk Michael a család. És ő örökké élni fog – mindannyiunk szívében”.

Bizony, élni fog, még ha a testét holnap el is temetik a föld alá…

S ha már emlékezés: a HírExtra Jacko egyik legjobban sikerült számával járul hozzá a temetés előtti hangulathoz (Thriller élőben 1987-ből):

Forrás: HírExtra/MTV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását