2024. június 9. - Félix

A Gárda szombaton folytatja

Szombatra újabb, a Magyar Gárda melletti szimpátiatüntetést jelentett be a BRFK-nak Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki - ha muszáj - kész szombatonként fogdában aludni - írja a Népszabadság.
2009. július 7. kedd 08:50 - HírExtra
Újabb tüntetést jelentett be július 11-re a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntésével feloszlatott Magyar Gárda mellett Vona Gábor, a Jobbik elnöke. "Nem rajtunk, hanem a rendőrségen múlik, hogy mi fog történni szombaton", mondta a Világgazdaság online-nak Vona, aki - mint fogalmazott - békés demonstrációra készül, bár nem szándékozik "minden szombaton fogdában aludni, de megtörténhet."

A BRFK Vona bejelentését megerősítette, a sajtóosztály közlése szerint azonban arról még nem döntöttek, hogy tudomásul veszi-e a tüntetést. A múlt szombati be nem jelentett demonstrációról a rendőrség 216 résztvevőt állított elő, köztük Vonát. Egy rendőrre támadó "békés demonstráló" kivételével vasárnap mindenkit szabadon engedtek. A Jobbik elnöke szerint politikai okai voltak a július 4-i megmozdulás feloszlatásának.
Forrás: Népszabadság
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását