2024. március 29. - Auguszta

Döbbenet! Jacko elajándékozta a gyerekeit!

Michael Jackson gyermekeire nehéz sors vár. Az identitászavaros popkirály Diana Rossnak adja őket.
2009. július 3. péntek 09:59 - HírExtra
A sajtóban folyamatosan popkirálynak nevezett énekesfiú halálával rendkívül nehéz helyzetbe kerültek gyermekei. Igaz, sorsuk eddig sem lehetett könnyű egy fehérre gyúrt fekete apa gyermekeiként, akinek folyamatos hipochondriája és beteges félelmei voltak (többek közt épp a haláltól), aki olyan gyógyszerekkel kezelte magát, ami egy lovat is lekvárosszendviccsé változtat.

Most azonban csöbörből vödörbe kerülnek. Jacko a végrendeletében nem vér szerinti anyjukat, Debbie Rowe-t jelölte meg gyámként, hanem barátját, Diana Rosst.

Igaz, hogy Diana gyönyörűen énekel, és valaha egészen jól is nézett ki, ám ez még nem jelenti azt, hogy képes egy gyermek felnevelésére. A nő ugyanis évek óta az alkohol rabja, számtalan elvonókúrán vett már részt és kétszer börtönbe is került.

Jacko sírja egyébként a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Park temetőben lesz. A hírek szerint komoly betonburok fogja védeni a „király”értékes csontjait. Félő ugyanis, hogy amerika népe, ahogy Elvis Presley esetében is, megpróbálja majd elcsenni a maradványokat.

Jacko halála még mindig nem tisztázott. Az azonban biztos, hogy álmatlansága ellen olyan altatót írtak fel neki, amit még a kórházban is csak súlyos műtétek esetén használnak. A Propofol nevű szer bizarr szexuális fantáziákat is provokál, a morfium pedig a Demetrol nevű fájdalomcsillapítóval keveredve, amit a halála előtt injekcióztak belé, szívleállást okoz.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását