2024. április 26. - Ervin

A sztár, aki utálja a celebeket!

Mindenki kedvence, Johnny Depp nagyon nem szereti, amikor őt sztárolják, hát ha még le is celebezik! Nem érti, hogy ő miért került ebbe a kategóriába.
2009. július 2. csütörtök 09:29 -
Sztár vagy celeb? Vajon minden színész, és ismert ember nevezhető celebnek, vagy csak egy bizonyos réteg? Az biztos, hogy vannak olyan sztárok, akikre nagyon furcsán hangzik ez a kifejezés, ilyen Johnny Depp is. Nemcsak mi húzzuk az orrunkat, ha halljuk, hogy valaki lecelebezte Johnny-t, hanem ez neki is nagyon furcsa.

Ugyanis a közkedvelt színész cseppet sem sorolja magát ebbe a kategóriába, sőt! Ő még sztárnak sem mondaná magát, hanem csak egy egyszerű színésznek. Furcsán is érzi magát, ha hírességnek tekintik, vagy amikor nagyon elkezdik őt sztárolni a rajongói az utcán.

Titokzatos hétköznapok

Ha teheti elbújik családjával a nyilvánosság elől, ezért van az, hogy szinte semmit sem tudunk magánéletéről. Boldogan él Franciaországban kedvesével, és gyermekeivel.

- Nem tudok megfelelni a hírességek feltételeinek. Az nekem túl furcsa. Ha választanom kellene, hogy bután nézzek eseményeken, vagy üljek egy székben, egy sötét szobában, akkor az utóbbit választanám. – nyilatkozta magáról a szexszimbólum.

Mikor elkezdte ezt a szakmát, sosem hitte volna, hogy ő ennyire híres lesz. Nem is remélte, de különösebben nem is érdekelte. Elmondása szerint csak tette a dolgát, azt csinálta, amit szeret, játszotta a szerepeit. A 46 éves színész csak azt szeretné, ha egy olyan életművet hagyna maga után, amire gyermekei büszkék lehetnek.

Örülhet, mert ez az álma már teljesült, még akkor is, ha ő nem elégedett önmagával, és filmjeivel. Még akkor is, ha sosem kapott egy Oscar-díjat sem, akkor is olyan hagyatékot tud felmutatni, amivel kevés mostani színész büszkélkedhet.
Forrás: HírExtra/TV24
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását