2024. április 26. - Ervin

Uma Thurman jókora cumija

Félelmetes bukás! Uma Thurman, a Ponyvaregény és a Kill Bill filmek Golden Globe díjas sztárja új produkcióját az első napon a hatvan milliós Nagy-Britanniában állítólag 1, azaz egy ember látta.
2010. március 29. hétfő 09:59 - Nagy András
Hatalmasat bukott Uma Thurman új filmje, az Anya a pácban (Motherhood) Nagy-Britanniában, ahol az első vetítési napon egy ember látta - írja a Blikk.

A produkciót a sokak szerint Harry Potter-stílusú Katherine Dieckmann készítette közel egymilliárd forintból. A rossz nyelvek szerint az az egy ember is valamelyikük rokona lehetett, annyi azonban bizonyos, hogy "mindössze" 2600 forintot fizetett a jegyért.

A helyzet tegnapra gyökeresen megváltozott: már 12-en váltottak tikettet a filmre, így mintegy 28 ezer forintot kasszírozott a mű, mely az Egyesült Államokban is csak 8 millió forintot fialt. A producer állítólag a rossz marketingnek tulajdonítja a bukást, amiben lehet valami, hiszen láttunk már az Anya a pácbannál jóval gyengébb produkciókkal is dollármilliókat kaszálni.

A film port.hu-n található  rövid ismeretetőjében egyébként az áll, hogy Eliza (Uma Thurman) a New York-i West Village-ben éli a kétgyermekes anyák mindennapjait. Bár imádja gyermekeit, úgy érzi, elveszítette önmagát a gyerekek életének szervezése, a játszótéri csaták és a parkolóhelyek utáni küzdelmek között.

Férje (Anthony Edwards) nem hajlandó komolyan venni problémáit, kényszerű magányában újragondolja életét. Úgy dönt, hogy jelentkezik egy magazin versenyére. 500 kérdésre kell felelnie "Mit jelent az anyaság számomra?" kérdéskörben. Miközben a válaszokon töpreng, újraértelmezi életét, s rádöbben arra, hogy érdemes megvívni a mindennapi harcokat, hiszen gyermekei mindenért kárpótolják.

Katherine Dieckmann (Változó vizeken) új filmjében rengeteg humorral, megkapó természetességgel és empátiával mesél a gyereknevelés szépségéről és árnyoldalairól - írja a port.hu.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását