2024. április 29. - Péter

Fantasztikus! Munkát kapott a Barátok köztből kirúgott sztár!

Ez nem kitaláció, tényleg munkát kapott Marenec Fruzsina, ráadásul az RTL Klubban. Egy betelefonálós műsorban játszik a nézőkkel.
2009. augusztus 12. szerda 16:59 - HírExtra
Új műsorban tündököl a Barátok közt egykori sztárja, Marenec Fruzsina, hiszen újra munkát kapott. Ráadásul ismét az RTL Klub alkalmazta a fiatal színésznőt, aki egykoron Emma bőrébe bújva jelent meg minden este a tévéképernyőjén. Amikor elkerült a sorozatból sokat cikkeztek arról, hogy annyira gondot okozott ez Fruzsinak, hogy egyenesen könyörgött azért, hogy munkát kaphasson.

Ezt később megcáfolta, mert semmi ilyesmiről szó sem volt, de az tény, hogy új munka után kellett néznie. Nagyon szeretett volna műsorvezetéssel foglalkozni, s most úgy tűnik a sok erőlködés, végre meghozta gyümölcsét. Egy betelefonálós műsort vezet az RTL Klubnál.

Vele ébredhetünk!

„Egy hosszas casting eredménye, hogy idáig eljutottam, de nagyon örültem a lehetőségnek és próbálok beleszokni ebbe az új dologba. Ez az egész nagyon-nagyon bonyolult, bár nekem még nem kell órákig beszélnem, csak ezeket a két perces reggeli dolgokat kell csinálnom, de ez sem megy könnyen.” - mesélte Fruzsi, akinek saját bevallása szerint még sokat kell tanulnia a pénzosztó mesterséget.

Ebből máris sejthetjük, hogy melyik műsorban szerepel az egykori barátokköztös. Valószínűleg a Reggeli című műsor egyik részlegében kapott szerepet, amikor majd egy kisebb játékra kell invitálnia a nézőket.

Kicsit tart a visszajelzésektől

„Elég kevés adásom volt még, ugyanis négy után nyaralni mentem, és így még a rajongóktól sem kaptam visszajelzéseket ennek kapcsán. A barátaim azt mondják, hogy ez nekem való, mert sokat tudok beszélni egyszerre, de remélem, hogy a rajongók sem fognak elpártolni tőlem.” – tette még hozzá aggódva Marenec Fruzsina, aki azt mondja: ha nem jött volna televíziós munkalehetőség, civil szakmát sem lett volna rest választani.


Itt megnézhetik a Tabu Tv riportját a friss műsorvezetővel!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. augusztus 13. 10:44
Hát igen,a hosszu castig,igencsak fárasztó lehetett egy napi 2 perces munka elnyeréséért.
Kiváncsi vagyok,milyen civl munkát képzelt el magának Fruzsinka?
Bár én még soha sem láttam,a fényképe alapján sok TV-s sikert jósolok neki.Beállok a rajongói közé.Mikor vetkőzik le a Playboynak?
Phil Ivey
2009. augusztus 12. 17:02
munka? nem dolgozott ez soha igazán életében, és a helyzetet elnézve egy darabig nem is fog
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását