2024. március 29. - Auguszta

Tovább keresik Jacko halálának pontos okát

Bizonyítékgyűjtés céljából újra átkutatták Michael Jackson Los Angeles-i bérelt otthonát, a halottkémi szakértők több órán át vizsgálódtak, és végül két gyógyszerekkel teli zsákkal hagyták el a házat.
2009. június 30. kedd 10:45 - HírExtra
A múlt héten elhunyt Jacksonon pénteken hajtottak végre boncolást, de egyelőre nem közölték a halál pontos okát, mondván hogy további vizsgálatokra van szükség. Az énekes családja második, egy általuk felkért halottkém által elvégzett boncolásért folyamodott - jelentette be korábban Joe Jackson, az énekes apja.

A hétfői házkutatás során a két szakértő a vizsgálatokat segítő további bizonyítékokat gyűjtött be az énekes háromemeletes otthonában. Ed Winter helyettes halottkém beszámolója szerint gyógyszereket szedtek össze. Winter arról nem közölt részleteket, hogy milyen gyógyszerekről van szó, mint ahogy arról sem számolt be, hogy milyen mennyiségben és hol találtak szereket a híresség házában.

A nyomozás részleteit ismerő rendőrségi tisztviselő szerint a hatóság házkutatási engedéllyel jutott be a házba, arról viszont nem számolt be, hogy mit vittek magukkal a villából. A neve elhallgatását kérő forrás viszont megerősítette: a nyomozók minden egyes orvost meghallgatnak majd, aki gyógyszereket írt fel Jacksonnak.

A sztár halálának okait kutató vizsgálatok további négy vagy akár öt hétig is folytatódhatnak - mondta Ed Winter, aki hozzátette, hogy a család rendkívül együttműködő.

Michael Jackson csütörtökön halt meg, a hatóságok akkori közlése szerint az ügyet egyszerű halálesetként kezelték, amelyben nem utaltak nyomok idegenkezűségre. Az, hogy a nyomozók két alkalommal is visszatértek a házba, azonban arra utal, hogy sérültek a bizonyítékok - állítja a Dél-Kaliforniai Egyetem egyik jogász professzora. "Abban a pillanatban, ahogy az igazságszolgáltatás olyan információk birtokába kerül, miszerint bűncselekmény történhetett, visszatérnek a helyszínre" - mondta Jean Rosenbluth.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását