2024. április 27. - Zita

Mariah Carey fél a gyerekektől

Mariah Carey úgy véli, ha gyermekei lennének, úgy érezné magát, mint akin erőszakot hajtottak végre. A harmincnyolc éves énekesnő nem érezné jól magát anyaként; tökéletesen boldog így is, hogy kiskutyáját, Jacket gondozza. Carey szerint a mai világban kem
2008. április 24. csütörtök 16:01 - Hírextra
Mariah Carey elmondta a brit OK magazinnak, hogy sosem akarta úgy érezni magát, mint akin erőszakot hajtottak végre, mégis, akármilyen furcsa is ez, de így érzi. Ennek oka szerinte a gyerekkori traumákban keresendő. Úgy véli, ebben a mai világban nagyon kemény dolog gyereket nevelni, neki jelenleg biztosan nem is sikerülne. Talán majd valamikor a jövőben, de egyelőre még csak nem is gondolkozik a gyermekvállaláson, hanem egyszerűen élvezi kutyája, Jack társaságát.

Tavaly Mariah azt nyilatkozta, sosem vállalna gyermeket úgy, hogy nincs férjnél: „Csak akkor szülnék gyereket, ha stabil családi háttér áll mögöttem. Nem modom, hogy mindenkinek így kell tennie, de én biztosan így fogom.” Hozzátette: „A szüleim elváltak, amikor még fiatal voltam. Persze, szörnyűnek azért nem nevezném az akkori helyzetemet; de ideális sem volt, az biztos.”
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását