2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Courtney Love Kate Moss-szal is lefeküdt

Courtney Love újabb hálószobatitkáról lebbentette fel a fátylat: ezúttal Kate Moss-szal történt légyottjáról számolt be.
2010. május 21. péntek 11:07 - HírExtra
Kate Moss (36) a nőket is szereti, velem is lefeküdt – kürtölte világgá egy újabb hálószobatitkát a Hole együttes énekesnője, Courtney Love (45). Kurt Cobain özvegye nem először állt a nyilvánosság elé hálószobatitkaival, legutóbb Gavin Rossdale-lel való kapcsolatáról számolt be, pedig éppen Gwen Stefaninak udvarolt. Úgy tűnik a sztár kijelentéseivel volt partnereit próbálja kellemetlen helyzetbe hozni, és saját hírnevének igyekszik újra lendületet adni, egyelőre kevés sikerrel.

– Kate nem csak velem, egy sor modellel lefeküdt a 90-es években – teregette ki barátnője titkát Love, aki a Daily Telegraphnak adott interjúja alatt is szerek hatása alatt állhatott. – Szerintem nem fogja zavarni, hogy elmondtam, azért mertem megemlíteni, mert ő is szokott róla beszélni – elmélkedett, csak épp azt felejtette el, Moss hogy vélhetően nem a sajtó munkatársai előtt tette.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását