2024. április 26. - Ervin

Rablási ügybe keveredett Robbie Williams

Fegyveres rablási ügyben hallgatja ki a bahamai rendőrség Robbie Williamst.
2009. június 25. csütörtök 12:23 - HírExtra
A brit énekes szupersztár nem gyanúsított az ügyben, de a helyi hatóságok azt próbálják kideríteni, hogy van-e kapcsolat a rablás és egy durva szópárbaj között, amelyet Williams nem sokkal a bűncselekmény előtt vívott két fotóssal.

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - csütörtöki beszámolója szerint a Take That egykori frontembere éppen egy jókora, kézzel sodort cigarettára gyújtott rá, amikor a lesipuskás fotósok lekapták. A Bahamák egyik kis szigetén baráti társasággal nyaraló, 35 éves énekesnek ez nem tetszett, és összeszólalkozott a brit és az amerikai fotóriporterrel - akiket néhány óra múlva, szállásukon fegyveres betörők kiraboltak.

A három rabló egyszerűen berúgta a fotósok bungalójának üvegfalát, és 15 ezer font értékben vittek el tőlük fényképezőgépeket, ruhát és készpénzt. Az értéktárgyak összegyűjtése közben az amerikai fotós fejéhez végig egy pisztolyt szorítottak.

A három gyanúsítottat őrizetbe vették, de a bahamai rendőrfőnök, Ellsworth Moss közölte, hogy meg akarják hallgatni mindazokat is, akiknek bármi közük volt a tengerparti vitához. Arra a kérdésre, hogy Robbie Williams távozhat-e a szigetről, Moss azt mondta: ez meghallgatásának eredményétől függ.

A The Sun szerint a nyomozók azt próbálják kideríteni, hogy a rablóknak lehetett-e tudomásuk a sztár és a fotósok között kirobbant összetűzésről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását