2024. április 25. - Márk

Utasi Árpi: vége!

Lehet, hogy ennyi volt: soha többé nem kerül a színpad közelébe Utasi Árpi, a vajdasági mesemondó kissrác. Színház helyett a hentesszakma, vagy még az sem biztos.
2009. június 25. csütörtök 12:17 - HírExtra
Valószínűleg még mindenki emlékszik Utasi Árpira, a Csilag születik című tehetségkutató műsor tizenéves mesemondójára. A vajdasági Csantavéren élő kisfiú most végezte el az általános iskolát (a szereplések miatt korábban ezzel is akadt némi problémája), s szakmunkásképzőbe készül. Hentes lesz, esetleg szakács vagy autószerelő. Vagy egyik sem, ha nem veszik fel sehová. Tanulmányi eredményei ugyanis még ehhez a szakmákhoz sem biztos, hogy elegendőek.

– Leadtuk a papírokat, hentesszakmát jelölte meg – mesélt a Blikknek fia terveiről a kis mesemondó anyja, Erzsike. – Ha mégsem sikerülne, szakács vagy autószerelő lesz belőle. Közepes átlagú lett a bizonyítványa, de remélhetőleg valahova felveszi, a fiút. A böllérkéssel jól bánik, és a csontozás fortélyát is ismeri, hiszen gyermekkora óta segédkezik a disznóvágásokon, de kicsit félek attól, hogy beleun majd a tanulásba – mondta reménykedve az édesanya.

Na de mi lesz az előadói karrierrel? Hiszen nem is olyan rég még az egész ország hallgatta áhítattal a kis Árpika meséit…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

csak1nick
2009. június 26. 09:51
Nem egy nagy lumen a kis srác. Tőkét próbált kovácsolni a Bakterházbeli fiúcska és saját maga közti hasonlóságból. Saját erőből - lássuk be - még ennyire se futotta volna!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását