2024. április 19. - Emma

Falja a nőket a sztár!

Nem csak a Real-ba igazoló aranylabdásnak telt izgalmasan az amerikai pihenője. A Chelsea játékosa Frank Lampard, egy hotel medencéjében szórta a pénzét, lányokkal flörtölt, majd a nap végén az egyikkel közelebbről is megismerkedett szállodai szobájában.
2009. június 25. csütörtök 15:00 - HírExtra
Úgy néz ki, hogy Amerika a focisták kedvenc üdülőhelye. Cristiano Ronaldo után egy másik ismert labdarúgó, Frank Lampard töltötte ott a szabadidejét. A Chelsea játékosa úgy falta a nőket, mint aranylabdás kollegája.

A Wynn Hotel és Casino medencéje melletti bárban, pár óra leforgása alatt 3 nővel került közelebbi kapcsolatba. Két barna hajú szépség után, egy ázsiai származású lánnyal iszogattak, majd 4 órára eltűntek a focista szobájában.

Lampard spanyol kedvesével, akitől két gyereke született tavaly szakított, és azóta csak élvezi az életet. A pénzt sem sajnálja az angol válogatott játékos, hiszen abban a hotelben, ahol megszállít barátaival 650 ezer forintba kerül egyetlen éjszaka.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását