2024. április 25. - Márk

Elképesztő! Béres Alexandra terhesen sem áll le!

Torna, szörf és búvárkodás – Béres Alexandra, kedvenc „fitneszlédink” terhessége alatt sem áll le a sporttal. Elhatározta, hogy formában tartja magát és a babát is.
2009. június 24. szerda 12:10 - HírExtra
Béres Alexandra nem hazudtolja meg önmagát: hazánk egyik legismertebb fitneszedzője terhessége óta sem áll le aktív életével, ugyanúgy sportol, mint korábban. Közben pedig szörfözik és búvárkodik Egyiptomban férjével, Krisztiánnal.

Ez az út nyaralás és munka volt egyben, hiszen Horváth Gábor olimpikon is elkísért minket, a tengerparton pedig folyamatosan tartottam reggeli tornát – mesélte a Borsban Szandra. – Hálát adok a sorsnak, hogy ennyire jól viselem a terhességemet, és ennyire jó erőnlétben vagyok. Szerencsére egy napig sem voltam rosszul, a szervezetem teljes egyensúlyban van. Szörföztem és pipával búvárkodtam, mindennap csodálatosan telt – árulta el a kismama, s hozzátette azt is, hogy még a baba érkezése előtt két utazást is terveznek a férjével, Angliába és Skóciába is kiruccannak majd egy-egy hétvégére.

A pár egyébként már nagyon várja az egyelőre még név nélküli jövevény novemberi érkezését.

A nevéről egyelőre még nem tudunk dönteni. A barátnőm azt tanácsolta, hogy a névválasztásnál gondoljak arra, hogy ha a játszótéren hívogatom a gyereket, akkor is elégedett legyek. Valószínűleg a szülőszobán dől majd el a dolog, ha meglátjuk őt, biztosan tudni fogjuk, hogyan hívjuk. Krisztiánnal most egyelőre albérlőnek nevezzük – mondta el Béres Alexandra.

Mindenesetre biztos valami sportos nevet fognak választani…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását