2024. március 28. - Gedeon, Johanna

"Le kéne őket rugdosni" - túl hangosan nyögnek a női teniszezők?

Miközben a világ legpatinásabb tenisztornáján elkezdődtek a küzdelmek, a tenisztársadalmat egy korábbi bajnok nyilatkozata tartja lázban. Michael Stich, a németek ’91-es wimbledoni bajnoka ugyanis beszólt a túl hangosan nyögő női játékosoknak.
2009. június 23. kedd 07:29 - HírExtra
A brit bulvárlapnak, a Mail of Sunday-nek adott interjújában például olyanokat mondott, hogy a női játékosok ezzel a szexepillel akarják eladni magukat, valamint hogy néhányukon csak egy dolog segíthet: le kéne őket rugdosni.

Ezek után persze magyarázkodhatott rendesen a mi derék Michael barátunk, elmondta például a Bildnek, hogy ő ezt nem teljesen így értette, meg hogy tényleg idegesítő néha a lányok sikítása (persze azért az sem a tisztelet jele, hogy Stich magyarul röfögésnek fordítható kifejezéseket használt a női teniszezőkre).

Sőt, Stich azt is elárulta, hogy kinek az előadásától mászik a legjobban falra: a legutálatosabban hangos teniszező megtisztelő címét a mindössze tizenhat éves portugál Michelle Larcher De Britónak adományozta.

Ez túl hangos lenne? Akcióban a portugál Michelle Larcher De Brito. Még, még, még!

Maradjunk annyiban, hogy a kis Michelle nem éppen halk. Na de, ha nem fűlik az ember füle ezekhez a hangokhoz, akkor ne nézzen női teniszt.

Vagy másképpen szólva: valamit valamiért. A látványért meg kell szenvedni…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását