2024. március 29. - Auguszta

"Ezért ugrálok állandóan" - videókkal!

Tudják ki Jimmy Jump? Az ember, aki rendszeresen beszaladgál különböző sportesemények kellős közepére – a Forma-1-től kezdve az Eb-döntőn át a Roland Garros döntőjéig. Az idióta katalán most nyilatkozott!
2009. június 20. szombat 13:38 - Gedei Szilárd
Jaume Marquet Cot teljesen átlagos életet él Barcelona egyik külvárosában. A 44 éves férfi barátnőjével lakik egy szép lakásban, már tervezik is első gyermeküket. Megbecsült munkája van: az egyik katalán könyvkiadó külsős munkatársaként építgeti karrierjét. Csakhogy van egy hobbija, melyet a világ egyik sportpályáján sem látnak szívesen: ő a világ leghíresebb sportesemény megzavaró ugróbolondja, azaz Jimmy Jump.

Derék Jimmy barátunk legutóbbi akciójával az eddig békés tenisz- és Roger Federer rajongókat is magára haragította (mint ismeretes, a kopasz katalán ember a Roland Garros döntőjében futott be a Söderling-Federer döntőnek helyt adó centerpályára).

Jimmy Jump utolsó akciója, azaz a Federer-incidens:

Két héttel a „támadás” után már lehiggadva, tiszta fejjel nyilatkozott a Bild című német bulvárlapnak többek között a motivációjáról és az egyébként boldog életéről. A katalán őrült ugyanis azt mondja magáról, hogy teljesen ártatlan, vicces poénjaival csak jókedvet akar csempészni a sokszor lapos sportrendezvényekbe. Mellesleg szereti a teniszt is.

Jimmy Jump a 2004-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében:

– Azért választottam legutóbb Federert, mert tudtam, hogy aznap meg fogja nyerni élete első Roland Garros bajnoki címét. Azonkívül tudtam róla, hogy ugyanolyan nagy Barca-fan, mint én. Óriása szurkolója vagyok, szerintem ő a világ legjobb teniszezője. Jobb, mint Nadal. Ráadásul profi és udvarias is – indokolta legújabb ámokfutása célpontjának kiválasztását Jimmy, aki többek között járt már a barcelonai Camp Nou stadion, a szintén a katalán főváros közelében található Forma-1-es pálya, és a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének nem éppen a nézők számára fenntartott helyén is.

Azt legalább már tudjuk, miért is szaladt be Federerhez ez az állat, és miért próbált meg a fejére rakni egy tradícionális katalán fejfedőt, azaz egy barretinát. Hanem miért szaladgál be egyáltalán bárhova is ez a szerencsétlen?

– Mert megnevettetem az embereket – szól Jimmy válasza, azaz a barcelonai utcákon néha autogramokat is osztó híresség tényleg komolyan gondolja a szórakoztatást.

Jimmy Jump egyik kevésbé ismert akciója, barátunk a 2007-es párizsi rögbi világbajnokság döntőjében:

Jimmy egyébként azt vallja, hogy az igazi magafajta ugrálóbolond tette akkor az igazi, ha eleve nem is rendelkezik belépőjeggyel a sporteseményekre. Mint mondja, túl unalmas lenne, ha csak a nézőtérről kellene befutnia a pályákra…

Idióta barátunk végül azt is elárulta, hogy mindig újabb és újabb tervei vannak, már gondolkodik is a következő akcióin. Szívesen kipróbálná magát például a Tengerentúlon is, mondjuk egy NBA meccsen, mert hát a kosárlabdát is szereti a jóember.

Jimmy Jump a 2004-es barcelonai F1-es futam kellős közepén – ha eddig nem lett volna világos, bizony beteg emberrel állunk szemben:

Még szerencse, hogy a Lakers nagydöntőbeli tegnapi negyedik győzelme után erre ebben az idényben már nem lesz lehetősége.

Persze ettől még jogosan rezzennek össze a jövőre gondolva a Los Angeles-i Staples Center biztonsági emberei…
Forrás: HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását