2020. április 6. - Vilmos, Bíborka

Hétvégén van a zene ünnepe! Íme a kedvcsináló!

Országszerte változatos események várják a rajongókat a zene ünnepén ma és holnap: a rockabillytől a magyar népzenéig a legkülönbözőbb koncertek lesznek.
2009. június 20. szombat 10:04 - HírExtra
A fesztivál központja a budapesti városligeti Királydomb lesz, ahol vasárnap egy francia dub/punk zenekar, a Zenzile, az olasz rock and rollt játszó Twitty Twitters Orchestra, valamint a hiphop és népzene keverékének magyar nagymestere, a Suhancos lép színpadra. A Petőfi Csarnokban a zene ünnepén Jimi Hendrix-re emlékeznek a Thanks Jimi fesztivállal.
    
A Tabánban gyerekműsorral kezdődik a szombat, majd népzenei együttesek játszanak délután, este pedig a dj-k veszik át a terepet. Vasárnap a Városliget mellett a Vörösmarty téren, az Erzsébet téri Gödörben és a Tűzraktérben is lesznek programok, délután egy órán át a 4-6-os villamos több megállójában is utcazenészek szórakoztatják majd a fel- és leszálló utasokat.
    
A főváros mellett többek között Esztergomban, Miskolcon, Székesfehérváron, Pécsett és Monoron is koncertek lesznek a zene ünnepén. Az esztergomi bazilikában a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar ad koncertet, Miskolcon a rock és a funk rajongói élvezhetik a programot a Dísztéren, a székesfehérvári Zichy ligetben mások mellett Lajkó Félix lép fel, Pécsett pedig ír népzene, férfikar és dzsessz szerepel a programban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását