2024. március 29. - Auguszta

Hihetetlen! Fekete Laci haja milliókat ér!

Fekete Laci megdöbbenve tapasztalta, hogy több üzletember milliókat is hajlandó lenne fizetni hajfonatáért, melyet 21 éven keresztül hordott. Az óriásnak egyfelől tetszik az ötlet, de egyenlőre még nem tudott túladni rajta.
2009. június 9. kedd 08:20 - HírExtra
A világ egyik legerősebb emberének, Fekete Lacinak védjegyévé vált már a fonott tincse, melyet, majd negyed évszázadon át növesztett, de a Mr és Mrs showban felesége kedvéért mégis levágatott. Nagyon sok gond volt vele, mondta Laci. Sokan földöntúli erőt tulajdonítottak ennek a tincsnek, mellyel Laci is egyetért, hiszen amíg viselte, mindössze egyszer voltak képesek legyőzni.

Ami meglepő, és az erőember sem gondolta volna, hogy páran szeretnék megszerezni a fonatot. Többen megkeresték, és nem is kevés pénzt ajánlottak Lacinak a 44 centiméteres ékességért, de Laci nem tud túladni rajta. – Jólenne a pénz, főleg, hogy gazdasági válság van, de nem tudom, hogy képes lesze-e valaha is eladni. – Mondta Laci a Blikknek.

Azt nem lehet tudni, hogy az erőember végleg megtartja a tincsét, de az szinte biztos, hogy nem az adta Fekete Lacinak az energiát, hiszen a napokban egy új rekordot állított fel. Egy 300 kilós súlyt emelt fel, egy 50 centi magas lépcsőfokra!

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását