2024. május 5. - Györgyi

Havas, neki ment Annácskának

Kelemen Annácska lényegében alkalmatlan volt még egy kutya nevelésére is – ezt a véleményt formálta meg Havas Henrik a pornós-playmate-műanyag Annácskáról.
2009. június 4. csütörtök 10:20 - HírExtra
Mint azt korábban a HírExtra is megírta, Kelemen Annácska kutyáját, a vérengző Zeuszt elaltatták. A playmate azonban nem maradt egyedül: szülei rögtön vettek neki egy németjuhász kölyköt. Havas Henrik szerint azonban nem kellett volna…

– Egy dolgot megértek: egy olyan típusú embernek, mint Anna, aki borzalmasan magányos, annak kell a kutya – mondta Havas saját videóblogjában. – De, hogy a kutyának kell-e egy iylen lökött nő, mint Kelemen Anna, azt nem tudom. Ahogy hallom, most kapott egy kiskutyát. Szegény kutya! Rá azért nehéz idők várnak, azt látni kell – tette hozzá az Annácskáról korábban könyvet is író, így őt elég jól ismerő Tanár úr.

De honnan veszi mindezt a mélyen tisztelt Havas úr?

Talán még mindig elég élénken él emlékezetében az első találkozás az azóta már az égi vadászmezőkön nyugdíjas nénik karját harapdáló Zsusszal…

– Itt, az irdámban történt – mesélte a kutyával való megismrkedése történetét Havas. – Anna bejött, berontott egy eb. Nagyon ronda volt, de nem azért, mert korcs. … Zeusz egy elrontott kutya volt. Ez a kutya frusztrált volt, hétszentség, hogy az volt. Nem stimmelt nála valami. … Jött Kelemen Anna, hozta Zeuszt, aki azonnal ideszart – emlékezett Annácska azóta már elaltatott kutyájára a Tanár úr.

S hogy mit szólt mindehhez Kelemen? Ő valamiért nem kívánt reagálni minderre még a Bors kifejezett kérésére sem…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katonabácsi
2009. június 4. 10:42
Annácska kutyája arra lett betanítva, hogy Annát védje minden áron. Ha a kutyus harapdált, az nem az ő hibája, hanem a gazdié, aki rosszul nevelte állatát. A következő kutyája sem lesz különb, úgy tudom, egy németjuhász kutyust szerzett magának maga mellé. Hát Annácska nem vagy jó gazdi!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását