2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ezt már nem úszta meg! Annácska börtönbe kerülhet!

Kelemen Annát fél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság, miután kutyája, Zeusz súlyosan megsebesített egy idős asszonyt.
2009. május 20. szerda 19:59 - HírExtra
Annácska, az egykoron szebb napokat is látott playmate, valamint kutyája, Zeusz valósággal rettegésben tartotta a környék lakóit. Az agresszív eb többször támadt már emberekre az utcán, legutóbb egy idős nénit sebesített meg súlyosan.

Zsuzsa néni, az áldozat örökre magán viseli majd a támadás nyomait. Zeusz ugyanis olyan durván szétmarcangolta egyik karját, hogy azt a műtétek ellenére sem fogja tudni használni soha többet. Az idős asszony a Blikknek elmesélte, hogy a felelőtlen Annácska valósággal pokollá tette nyugdíjas éveit, mivel a maradandó sérülések miatt már képtelen gondoskodni magáról.

Ami pedig a legszörnyűbb az egészben, hogy a playmate látszólag nem vette túlzottan a szívére, hogy kutyája nyomorékká tett egy embert. Annácska ugyanis az eset után nem részesítette elsősegélyben az áldozatot, azóta sem fizetett neki egy fillér kártérítést sem, valamint foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, hogy az ő „kis ölebe” igazából egy szelíd jószág.

A bíróság most viszont végre pontot tett az ügy végére. A jogerős ítélet fél év felfüggesztett börtönbüntetést rótt ki Kelemen Annára, azaz ha elaltatásra ítélt kutyája még egyszer támadna, ténylegesen le kell töltenie ezt a büntetését is. Mondjuk ki, ez a legkevesebb, amit egy ilyen felelőtlen, mások életével játszadozó ember érdemel…
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

mutty
2009. május 22. 14:50
Felháborító!!!Egy ember maradandó károsodást szenvedett Annácska kutyája miatt,és csak felfüggesztettet kapott! Pedig megérdemelné,hogy leültessék,legalább megtanulna a földön járni.És még csak bocsánatot sem kért az idős asszonytól.Ez is azt mutatja,mekkora Annácska IQ-ja.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását