2024. május 6. - Ivett, Frida

Először a vége

Amerikában véget ért a Grace Klinika 4. évada, erről nyilatkozott a rendező és producer Shonda Rhimes.
2008. június 8. vasárnap 06:51 - Hírextra
A negyedik évad befejező része két órás volt, s Rhimes szerint, aki a sorozat producere, az egyik legemlékezetesebb rész volt a sorozat történetében.

- Szóval, a 4. évadnak is vége. Emlékszem, amikor befejeztük a harmadik évad munkálatait, leültem a filmesekkel és a forgatókönyvírókkal, majd elmondtam nekik, hogy mit gondolok a 4. évad befejező epizódjának – mesélte a producer. – Igen, így történt. Rögtön a végével kezdtem.

- Amikor a második évad befejeződött, már láttam, ahogy a harmadik évad végén minden felborul. Ennél az évadnál több reményt akartam adni a szereplőknek – folytatta. - Személyesen is több reményre volt szükségem.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy a negyedik évadban fény derül Meredith és Derek kapcsolatának alakulásáról.

- Azt akartam, hogy együtt legyenek. Utáltam, amikor külön voltak, elszomorított. És nem csak engem, hanem a körülöttem lévőket is.

A rendezőnő elárulta, hogy a belső gondolatait is beleíratta a sorozatba.

- Az nem volt elég, hogy kitaláltam, szépen meg is kellett azt fogalmazni, illetve sorozatformába önteni. Ehhez a forgatókönyvírókra volt szükségem.

De, Shonda Rhimes meglepetést is tartogatott a többiek számára az évad végére, nehogy minden tündérmesének tűnjön.

- Nem akartam, hogy minden olyan meleg és bizsergő legyen, így vittem egy kis csavart a történetbe. Erről persze mindenki csak később értesült. Talán majd azt mondják a nézők, hogy orvosra lenne szükségem, de sebaj, ez belefér – állítja nevetve.

Rhimes nem volt hajlandó többet elárulni a sorozatról, illetve arról, hogy mi várható majd a következő évadokban, ezzel is remélve, hogy ugyanolyan izgatottan fognak majd a nézők a tévéképernyők elé ülni, mint amikor az első epizódot tekintették meg.
Forrás: Netbúlvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását