2024. április 19. - Emma

Jacko dühös a sok koncert miatt

"Dühös" londoni fellépéseinek szervezőire Michael Jackson, aki keddi brit sajtóértesülések szerint túl soknak tartja a lekötött ötven koncertet, és nem is biztos abban, hogy a maratoni sorozatot végig tudja csinálni.
2009. június 3. szerda 06:06 - HírExtra
A több mint egy évtizedes turnészünet után visszatérő, tizenháromszoros Grammy-díjas énekes világsztár először tíz koncertet hirdetett meg a délkelet-londoni Greenwich közelében lévő, 20 ezer fős befogadóképességű O2 Arénában. A rajongók minden várakozást felülmúló rohama láttán azonban a producerek egymás után hosszabbítgatták szeptemberig, majd 2010 februárjának elejéig, végül február végéig az előadássorozatot, amely most már ötven fellépésből áll.

Ráadásul a nyitányt halasztani is kellett: a szervezők május végi hivatalos bejelentése szerint a koncertsorozat "puszta méretei miatt" az első négy fellépés dátuma későbbre tolódik. A "később" a négy show közül három esetében jövő márciust jelent.

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - keddi beszámolója szerint "Jacko" a minap dühösen kommentálta a fejleményeket. Rajongóinak Los Angelesben állítólag azt mondta: az egyik nap annak tudatában tért nyugovóra, hogy tíz előadásnyi jegyet eladott, és másnap arra ébredt, hogy már ötven fellépés van lekötve.

Jackson kijelentette: valójában világturnét akart, és Londonban csak néhány előadást tervezett.

A bőrrákkal is küszködő sztár a brit lap szerint tart attól, hogy az ötven koncert túl sok lesz neki. - Nem tudom, hogyan csinálok végig ötven show-t ... tényleg mérges vagyok - idézi az énekest a The Sun.

Michael Jackson a beszámoló szerint közölte azt is, hogy nem volt beleszólása a nyitány halasztásáról szóló döntésbe sem.

Randy Phillips, a producer cég, az AEG Live elnök-vezérigazgatója a kezdő koncertek halasztását bejelentve, a múlt hónap végén elismerte: a rendezvény olyan méretűre nőtt, hogy több "felvezető időre" van szükség a színpad elkészítéséhez, a "masszív videoelemek" tartalmának programozásához, valamint a teljes produkció összeállításához és a próbákhoz.

A koncertsorozatra már márciusban mind a 750 ezer jegy elfogyott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását